BARF och kvällsträning

Jag har inte bloggat på väldigt, väldigt länge men i och med ett foderbyte till BARF kände jag att jag ville ha lite koll på det och skriva ner mina tankar. Så då var det väl dags att börja berätta om mig och mitt hund(boxer)liv.
 
Boxerpojken som bor hemma hos mig heter Boston, i stamtavlan Okey-dog Koenigsegg. Han fyller 2 år i Juli i år. Herre gud, vad tiden går fort. Vi är ganska aktiva och tränar en del, sen hur långt vi kommit är en annan femma ;) Det har varit ganska trögt på lydnadsfronten. Men nu har jag gett mig fan på att vi ska fixa det!
 
Förra veckan fick vi prova på IPO, och jag tror minsann att vi är fast. På måndagar blir det skyddsträning för oss från och med nu. Extra kul är det att Bostons uppfödare tränar för samma figurant med hans bror.
 
Efter att vi testat ungefär alla färskfoder som finns på marknaden har jag nu bestämt mig för att börja Barfa Boston. Just nu har jag köpt hem Mush Vaisto Starter Formula för att vänja honom vid den sortens foder. I framtiden är tanken att jag ska börja barfa honom själv med hjälp av olika sorters köttkross, inälvor och ben. Boston har alltid haft en krånglig mage, ena dagen är det bra, andra inte. Han har även kvalster- och pollenallergi vilket jag hoppas förbättras genom detta. Ska nog tillägga att han har väldigt lindriga symtom av sina allergier, jag märker det knappt. Men det förändrar ju inte att de inte finns där!
 
Så denna bloggen kommer att handla om vår Barf-resa, all vår träning och allt annat vi hittar på :) Nu ska jag iväg och träna lydnad med Elin!
 
 
RSS 2.0